Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas

Palvelut

Nupumies Oy:n maa- ja piharakentamisen palvelut kattavat kaikki kiinteistöihin ja asumiseen liittyvät rakennusten ulkopuoliset rakennustyöt. Hankkeen laajuudesta riippumatta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mm. maanrakennustyöt, viher- ja louhintatyöt, perustusten vedeneristys- ja pintakäsittelytyöt, salaoja- ja sadevesijärjestelmien asennustyöt, kivityöt ja tukimuurien asennukset sekä tonttivesijohtojen, -viemäreiden ja lämpöputkien asennustyöt.

Pihasaneeraukset

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja piharakentamiseen aina pihakansikorjauksista istutustöihin. Kauttamme onnistuu myös pihavarusteiden kuten leikkivälineiden ja jäteastioiden hankinta, asennus ja tarvittavien turva-alustojen rakentaminen. Suoritamme ammattitaidolla myös puu- ja kivityöt.

Toteutamme pihaprojektit alusta loppuun avaimet käteen-periaatteella tai vaihtoehtoisesti pienempinä kokonaisuuksina.

Salaoja- ja sadevesijärjestelmät

Salaojitus suojaa talon perustuksia ja rakenteita eriasteisilta vaurioilta. Tästä syystä on tärkeää, että salaojajärjestelmä on toimiva ja ammattitaidolla tehty. Asennamme uudet salaoja- ja sadevesijärjestelmät sekä saneeraamme vanhat vuosien kokemuksella nykymääräysten ja ohjeiden mukaisesti hyvää rakennustapaa noudattaen.
Teemme myös salaoja- ja viemärikuvauksia ko. järjestelmien kunnon kartoittamiseksi (kts. Kunnossapito-palvelut).

Tonttijohdot ja aluekaapeloinnit

Pihasaneeraushankkeiden yhteydessä pystymme toteuttamaan myös tonttijohtojen ja aluekaapelointien uusimista. Olemme olleet mukana useissa hankkeissa, joissa kiinteistön lämmitysjärjestelmä on vaihdettu maalämpöön samalla, kun piha-alueella on tehty muitakin kunnostustöitä.

Pintarakenteet

Meiltä voit tilata myös piha-alueen asfaltoinnit, paikkausasfaltoinnit, pihateiden mursketäytöt, nurmialueiden toteutukset sekä eri kokoisten kiveyksien asennustyöt.
Lisäksi kauttamme on saatavissa erikokoiset tukimuurit, aidat ja kaiteet, materiaalista riippumatta.

YHTEYSHENKILÖ

Jonne Hakkarainen
044 573 3336 / jonne.hakkarainen@nupumies.fi

Salaoja- ja viemärikuvaukset

Tarkastamme salaojien ja viemärien kunnon nykyaikaisella putkistokameralla suoritettavalla videokuvauksella. Kuvauksen avulla saadaan selville olemassa olevien järjestelmien mahdolliset ongelmat ja kokonaiskuva. Toimitamme tilaajalle kuvauksesta laadukkaan kuvausraportin, jossa esitämme kuvauksen laajuuden havaintoineen sekä toimenpide-ehdotuksineen.

Salaoja- ja sadevesijärjestelmien huoltotyöt

Toteutamme salaoja- ja sadevesijärjestelmien huoltotyöt tilaajan toiveiden mukaisesti, aina koko olemassa olevan järjestelmän kattavasta huollosta, yhden putkilinjan huuhteluun tai yksittäisen kaivon huoltotyöhön.
Vaihtoehtoisesti tarjoamme taloyhtiöille erillistä huoltosopimusta, jossa kiinteistön järjestelmien huollosta vastataan sopimuksen mukaisesti erikseen sovitun ajanjakson ajan. Tekemistämme huoltokerroista toimitamme tilaajalle aina erillisen raportin, jossa kerromme tehdyt huoltotoimenpiteet sekä huomiot järjestelmän toiminnasta.

YHTEYSHENKILÖ

Jesse Hakkarainen
044 366 3988 / jesse.hakkarainen@nupumies.fi

Talvikunnossapito

Nupumies Oy:n koneurakointipalvelut tarjoavat taloyhtiöille mm. kiinteistöjen talvikunnossapitoa. Yrityksemme talvikunnossapito sisältää laadukkaalla kalustollamme tapahtuvaa piha-alueiden aurausta, liukkauden torjuntaa sekä tarvittaessa lumen poiskuljetusta. Palveluumme kuuluu automaattisesti keväällä tapahtuva hiekoitussepelin poisto.

Louhintatyöt

Tarjoamme asiakkaille louhintatyöt hydraulisena kiilauksena yksittäisien kivien rikkomisesta aina suurempiin kanaalilouhintoihin.

Kaivutyöt

Suoritamme kaivutöitä 1,5-8tn painoluokan laadukkailla kaivinkoneilla. Osa kaivinkoneistamme on varustettu 3D-koneohjausjärjestelmällä.

YHTEYSHENKILÖ

Jonne Hakkarainen
044 573 3336 / jonne.hakkarainen@nupumies.fi

Kuljetustyöt

Nykyaikaisella kalustollamme sekä vankalla kokemuksella erilaiset kuljetukset hoituvat luotettavasti. Kaikki kuorma-automme ovat varustettu vaihtolavalaitteilla.

Nostotyöt

Nosturi-vaihtolava-automme on varustettu kahmarilla, tukkikouralla, nostohaarukoilla ja henkilökorilla.

Jätelavojen toimitus

Kauttamme on mahdollista hankkia jätelavat taloyhtiöiden vuotuisiin kevät- ja syystalkoisiin tai esim. remonttitöiden ajaksi purkujätteelle. Toimitamme lavat sovittuna ajankohtana niille sovituille paikoille sekä huolehdimme lavojen poiskuljetuksesta ja asianmukaisesta tyhjennyksestä.

Maa-ainesten toimitus

Toimitamme maa-aineksia kuten mursketta, sepeliä, kivituhkaa, multaa ja kuorikatetta. Myös leikkihiekan lisäys ja vaihto onnistuu kauttamme.

YHTEYSHENKILÖ

Micke Hakkarainen
044 366 3986 / micke.hakkarainen@nupumies.fi

Tarjoamme korjaussuunnitteluun erikoistunutta osaamista lähes kymmenen vuoden kokemuksella. Alla olevassa listassa on esitettynä kunkin suunnitteluosa-alueen tarjoamat mahdollisuudet.

Suunnittelun referenssit löydät Referenssit-osiosta.

Rakennesuunnittelu

 • Kuivatusrakenteet (salaojat, pintavesien poisjohtaminen, perustusten vedeneristys)
 • Pihakansirakenteet
 • Valesokkelirakenteet
 • Alapohjarakenteet ja ryömintätilat
 • Märkätilojen rakenteet (pesuhuone- ja saunatilat)
 • Vesikattorakenteet
 • Radon korjaukset
 • Rakenteiden tiivistyskorjaukset
 • Tukimuurit

LVI-suunnittelu

 • Sadevesijärjestelmät
 • Imeytys- ja viivytysjärjestelmät
 • Jätevesiviemärien korjaussuunnittelu
 • Tonttijohtojen uusimisen suunnittelu (jätevesi-, vesijohto- ja lämpöputket)

Hankesuunnittelu

 • Pihasaneeraushankkeet
 • Pihakansikorjaushankkeet

YHTEYSHENKILÖ

Bo-Erik Engberg
0400 743 983 / boerik.engberg@nupumies.fi

Suunnittelu – Toteutus – Kunnossapito

KUIVATUS+ on Nupumies Oy:n kehittämä uusi urakkamalli, jossa urakoitsija ottaa yhdellä sopimuksella ja hinnalla kokonaisvastuun taloyhtiön remontista.

KUIVATUS+ -urakkamalli on saatavissa erilaajuisille pihasaneeraushankkeille. Korjaushankkeen laajuus ja sisältö räätälöidään tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

KUIVATUS+ -urakkamalli tarjoaa taloyhtiölle enemmän vastinetta remonttiin sijoitetulle rahalle urakoitsijan huolehtiessa järjestelmien kunnosta 25 vuotta hankkeen valmistuttua, minkä lisäksi kustannuksia säästyy hankkeessa olevien toimijoiden määrän ollessa pienempi.

KUIVATUS+ -urakkamallissa laadimme aikataulun, suunnitelmat ja sopimusasiakirjat, toteutamme rakennustyön, huolehdimme tiedottamisesta, loppusiivouksesta sekä luovutusasiakirjojen ja tarkepiirustusten toimituksesta. Kaiken tämän lisäksi huolehdimme järjestelmän kunnossapidosta.

KUIVATUS+ -urakkamallilla toteutetuille hankkeille annamme normaalin 2 vuoden takuuajan sijasta 5 vuoden takuun.

YHTEYSHENKILÖ

Jonne Hakkarainen
044 573 3336 / jonne.hakkarainen@nupumies.fi